• Snel en efficiënt recruitment
  • Het grootste aanbod uitzendkrachten van Nederland
  • Geen extra kosten

Als uw bedrijf reeds langdurig naar de juiste operator heeft gezocht voor uw productielijn, maar nog geen geschikte kandidaat gevonden heeft, bekijk dan eens de website van FYFF. Bij FYFF (Find Your Flex Force) helpen wij uw bedrijf om op een efficiënte wijze nieuw personeel te werven. Dit doen wij door een kandidatenlijst samen te stellen van de mensen van ruim 90 uitzendfilialen door het hele land. Doordat u bij FYFF kunt filteren op locatie heeft u in een oogwenk de kandidaten gevonden waarnaar u had gezocht voor uw vacature operator. Naast de technische sector biedt onze site ook uitkomst voor recruitment in vele andere sectoren. U heeft zelf lang genoeg gezocht naar de juiste operator; met de eenvoudige zoektermen van FYFF komt u als inlener direct in contact komen met het juiste uitzendbureau. Waar wacht u nog op?

Operator gezocht? FYFF biedt uitkomst bij recruitment

In de techniekbranche wordt continu gezocht naar getalenteerde operator kandidaten. Voor het effectief werven van het talent waar uw bedrijf naar op zoek is, kiest u voor de dienst van FYFF. Op onze site kunt u eenvoudig zoeken naar krachten in vele branches, sinds kort ook op het gebied van ICT! Ons samengesteld bestand met uitzendkrachten varieert dagelijks; wees er daarom snel bij en reageer onmiddellijk op geschikte kandidaten. Vervolgens brengen wij u dan in contact met het uitzendbureau van de kandidaat. Zo vindt u eenvoudig de operator of andere technicus die u heeft gezocht!

Maak een afspraak voor een persoonlijke introductie

Klaar om uw recruitment-proces te stroomlijnen? Onze online lijst met kandidaten biedt uitkomst voor uw vacature, ongeacht uw branche. Wilt u ons platform graag beter leren kennen en integreren in uw recruitment? Wij komen graag bij u langs om het platform van FYFF te presenteren. Indien gewenst zijn wij ook in staat om u te adviseren over het integreren van ons systeem met uw eigen recruitment. Geïnteresseerd? U kunt direct een afspraak met ons maken door te e-mailen naar info@fyff.nl.