• Snel en efficiënt recruitment
  • Het grootste aanbod uitzendkrachten van Nederland
  • Geen extra kosten

Als uw bedrijf ook behoefte heeft aan een betere inventarisatie, dan is het wellicht tijd om op zoek te gaan naar een toegewijde distributiemedewerker voor uw bedrijf. De kandidatenlijst op de website van FYFF biedt hierbij uitkomst. Het systeem van FYFF (Find Your Flex Force) is ontworpen om uw bedrijf te helpen op een efficiënte wijze personeel te kunnen aantrekken. Onze kandidatenlijst wordt samengesteld van de bestanden van meer dan 90 uitzendfilialen uit heel Nederland. Omdat het bij ons mogelijk is om te filteren op locatie is het eenvoudig om de exacte kandidaten te vinden die u zoekt, bijvoorbeeld voor uw vacature distributiemedewerker. Onze site bedient vele sectoren, van de bouw tot de ICT. De eenvoudige zoektermen van FYFF maken het iedere inlener mogelijk om het recruitment-proces aanzienlijk te stroomlijnen. Dat wilt u toch ook?

Een ervaren distributiemedewerker voor uw bedrijf

Als u ook een ervaren distributiemedewerker in dienst wilt nemen, kiest u voor het effectieve wervingssysteem van FYFF. Onze site biedt u de mogelijkheid om eenvoudig te zoeken naar kandidaten voor vacatures in vele branche; niet enkel in de logistiek, maar ook de ICT! Het bestand met uitzendkrachten dat wij samenstellen verandert met de dag; het is daarom zaak dat u snel handelt! Zodra u een kandidaat heeft uitgekozen, leggen wij contact tussen u en het uitzendbureau waar de kracht bij is ingeschreven. Zo kunt u direct aan de slag met het onboarding-proces!

Maak persoonlijk kennis met FYFF

Stroomlijn ook uw recruitment-proces met de online kandidatenlijst van FYFF. Deze maakt het verschil, ongeacht uw vacature en branche! Graag ons ons platform beter leren kennen of deze zelfs integreren in uw eigen recruitment-proces? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke presentatie. Geïnteresseerd? Stuurt u dan direct een e-mail naar info@fyff.nl voor het maken van een afspraak.