• Snel en efficiënt recruitment
  • Het grootste aanbod uitzendkrachten van Nederland
  • Geen extra kosten

Wilt u graag werken met aan u te detacheren personeel? De website van FYFF (Find Your Flex Force) maakt in een oogwenk inzichtelijk welke krachten er op detacheringsbasis inzetbaar zijn voor uw bedrijf. Zo kunt u gericht en efficiënt het te detacheren personeel werven. Onze kandidatenlijst wordt samengesteld door de krachten van ruim 90 uitzendfilialen door het hele land te aggregeren. De mogelijkheid om bij FYFF op locatie te filteren maakt meteen inzichtelijk welke kandidaten beschikbaar en geschikt zijn om bij uw bedrijf te werken. De site van FYFF ondersteunt recruitment in vele sectoren, waaronder de horeca, bouw, logistiek en sinds kort tevens de ICT.Bent u als ICT dienstverlener op zoek naar het juiste personeel? Gaat u dan eens kijken op de website van FYFF. Wij van FYFF (Find Your Flex Force) bieden uw bedrijf namelijk een nieuwe manier om effectief personeel te werven. Wij bieden u een samengestelde kandidatenlijst van de krachten van meer dan 90 uitzendfilialen verspreid door heel Nederland. Bij FYFF filtert u op locatie om in een oogwenk de kandidaten te vinden die u zoekt voor uw vacature. Naast werving voor personeel via detachering voor de ICT kunnen wij u ook voorzien van nieuwe krachten in vele anderen sectoren. Wij helpen u van ICT personeel gezocht naar ICT personeel gevonden; de gerichte zoektermen van FYFF helpen u als inlener contact te leggen met het uitzendbureau dat de detachering voor u gaat regelen.

Voor het detacheren van het juiste personeel zijn wij uw eerste keus

Als u wilt gaan werken met aan u te detacheren personeel is de dienst van FYFF een natuurlijke bron van kandidaten. Op onze site sorteert u eenvoudig krachten naar branches, zodat u enkel de juiste mensen aantrekt. Kiest u bijvoorbeeld voor logistiek als u een ervaren distributiemedewerker wilt aannemen. Het geaggregeerd bestand met uitzendkrachten verandert iedere dag naarmate er mensen worden ingeschakeld; reageer daarom zo snel mogelijk op het personeel dat u aan uw bedrijf wilt laten detacheren. Wij zullen u vervolgens direct in contact brengen met de uitzendbureaus waar deze kandidaten geregistreerd staan.

Laat ons u voorstellen aan FYFF

Stroomlijn uw recruitment-proces vandaag nog en ga van start met FYFF! De lijst met kandidaten op onze website biedt u altijd de juiste krachten op detacheringsbasis. Wilt u graag ons platform beter leren kennen en bij uw recruitment-proces betrekken? Voor een diepgaande presentatie van het FYFF-platform komen wij graag bij u langs. Als u interesse heeft, maakt u direct afspraak met ons door te e-mailen naar info@fyff.nl.